SoftStore Forum
SoftStore Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Etkin konular | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa

Tüm Forumlar
 SOFTSTORE ILE ACIK ILETISIM HATTI
 NX open kullanimi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla

Yazar Önceki Konu Konu Önceki Konu  
otti
Starting Member

Turkey
1 İleti
İletim - 12/05/2006 :  10:28:21  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar,

Genel bir soru sormak istiyorum. Hazirladiginiz programlari executable hale getiriyormusunuz, yoksa sadece ugnin altinda calisabilecek haldemi derliyorsunuz?

Mesela UG icin visual basic'te hazirladigim bir program icin illa visual studio kullanmam gerekiyormu? Yoksa kodu programin icine gomembilirmiyim?

kolay gelsin

Admin
Forum Admin

5 İleti
İletim - 12/05/2006 :  19:58:25  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
UG icin hazirlanan programlar

1 - dll uzantili , yani UG acilinca aktif olan ve ongorulen isi yapan
2 - exe uzantili , UG nin acilmasi gerekmeden UG veritabanina ulasarak gereken isi yapabilen programlar olarak iki cesittir.

Hem dll hem de exe programlari icinde , herhangi bir exe kodunu calistirabilir , UG ekrani altinda baska ekranlar acabilirsiniz.

Exe programlarda UG nin acik olma sarti bulunmamaktir. Ornegin bir dizin icindeki tum montaj dosyalarinin icindeki part dosyalarini (isimlerini, bulunduklari dizin , vb) raporlamak istiyorsunuz. Bunun icin

command promt'da

montajlari_raporla.exe <dizin_ismi> <ENTER>

yazmaniz yeterli ; UG acilmadan bu bilgiler UG veritabanindan elde edilerek raporlanir...

Sayfanın En Üstüne Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

SoftStore Forum

© 2005 SoftStore

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000